dimarts, 17 de gener del 2012

El passat cap de setmana vam fer cap al Solsonés, per explorar nous indrets i sobretot per veure el sol una estona i carregar-nos de la seva energia. Vam sortir de la boira a les 8.00 del matí per enfilar-nos al prepirieneu, concretament a la Vall del Lord. Vam iniciar el recorregut a la plaça del Mur de Sant Llorens de Morunys.





Amb la intenció de fer 16 km amb 600 de desnivell per poder veure el principal atractiu que tenia aquesta ruta: la panoràmica que es podia veure gairebé durant tot el recorregut. A partir de St. Serni vam poder gaudir d'unes exel.lents vistes sobre la part Sud del Port del Comte i La Serra del Vert, i a sota la zona més plana de St. Llorenç. 



Més tard vam transitar per l'antic camí que des de Canalda i Odèn portava a La Coma. El recorregut se'ns va escapar al tram final, fent drecera per mig del bosc fins arribar a la Coma passant per la Font del Canal. Com que el temps se'ns tirava a sobre, vam tenir de baixar des d'allà fina a Sant Llorenç amb cotxe (6km).




Seguim fent camí, seguim fent quilòmetres!

Un dia vam ser 6...

Sortida enboirada i fent l'equip més gran. Va ser cap a Vicfred, Ivorra, Talteüll, camp de golf, les Mates, Farell i Guissona. Un recorregut de 31 km convinant camí i corriol.