dimarts, 10 d’abril de 2012

Caminada popular de la Vall del Lord


Després de dies de pluja, el sol ens va deixar caminar per la Vall del Lord. Una sortida de 10km i escatx sortint des de Sant Llorenç de Morunys en direcció Vall Calent.
Una ruta que va començar fresqueta de bon matí.


Ben organitzada, constava de quatre controls. En primer d’ells situat a l’església de Sant Lleí de Casabella, on hi havia coca i xocolatada desfeta per a tothom. 


Després d’enfilar per una costa en ziga-zaga arribem al segon control, situat a l’esplanada de cap de Balç on ens donen un entrepà de botifarra recent feta i una taronja. Aquí ens apropem al cingle per gaudir d’una panoràmica de la Serra de Bussa, Coll de Jou, el Port del Compte i el final de l’embassament de la Llosa del Cavall. De fons, uns acordionistes amenitzen la festa. 
 


Seguim per iniciar el descens per corriols boscosos, pendents i irregulars fins arribar de nou a Sant Lleí de Casabella. Abans però, hem fet una parada per prendre un cafè o una xocolata i acabar d’arribar. Passat un pont de fusta, ens obsequien amb un gelat de llimona. Des d’allà arribem a Sant Llorenç pel GR-1.

 
Una gorra de regal per una sortida familiar i accessible per a tot caminador/a.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada