dissabte, 29 de desembre de 2012

Ara, pel país dels Pirineus!Sovint quan es parla d'Andorra, la majoria de la gent ho associa amb el país de les compres “barates” o a les estacions d’esquí. És cert que aquest país ha patit de valent el turisme massiu i certa sobreexplotació urbanística, però aquest petit tros del Pirineu conserva llocs de gran bellesa com dels que veureu a continuació.
La sortida, aquesta vegada organitzada pel CEG, la formàvem un grupet de gent que teniem ganes de riure una estona i conèixer nous indrets per “raquetejar”.
Aquest hivern però, ha començat poc generós en quant a gruixos de neu. De tota manera, hem gaudit plenament de la sortida amb les raquetes als peus.
Hem pujat el PIC de MAIA (2615 m) i el PIC d’ORTAFÀ (2612 m), des del port d'Envalira, just on hi ha una benzinera. Una excursió senzilla, però suficient per poder estrenar-se amb les raquetes, algunes, i per gaudir d’un paisatge molt pelat i que permet impressionants vistes des dels cims. Pic de Maia (2615 m) Ascens al Pic de Ortafà (2612 m)


 Aquest cop no teníem cava al cim, però si escopinyes!

1 comentari: